Lynx CareMonitor®

Digitale zorgtrajecten met PROMS voor een optimale patiëntenbeleving & efficiënte follow up.


Lynx Caremonitor® is een totaaloplossing, ontwikkeld door artsen voor artsen. De dynamische klinische zorgtrajecten garanderen een optimale betrokkenheid van de patiënt, inclusief automatische patient reported outcome collectie.

Minder Heropnames
0%
MEER efficiëntie
0%
PatiëntenRespons
0%
MEER research
0%

icons-02Patiënt educatie

Het dynamische behandelpad
zorgt ervoor dat elke patiënt de juiste informatie op het juiste moment ontvangt voor een optimale voorbereiding & revalidatie.

icons-07Efficiënte follow-up

Data-driven optimalisatie van patiëntenopvolging. Lynxcare biedt je een intern supportsysteem om klinische efficiëntie te verhogen in je dagelijks werk.

icons-05

Optimale patiëntbeleving

Ingebouwde gepersonaliseerde berichten (via sms en e-mail) verzekeren een hoge betrokkenheid en hoge respons van de patiënt.

icons-04Kwaliteit & Research

Van dataverwerking tot analyse: LynxCare heeft alle tools en medisch personeel om data om te zetten in publicatiesk en kwaliteitsregistries.


je patiënt efficiënt opvolgen en effectief engageren?


Verhoog je efficiëntie in een zorgomgeving waar kwaliteit centraal staat.
Neem contact op voor een demo of een afspraak.

een digitaal zorgtraject


Lynx CarePath® biedt volgende functionaliteiten:

 • Eenvoudige opstart voor jong en oud

  Patiënten loggen eenvoudig in op het portaal met een USB-webkey (CareCard) of code/kiosk/ andere . LynxCare heeft templates voor zorgpaden en PROMS (ICHOM).

 • Geintegreerde tool voor PROMS

  De digitale zorgtrajecten combineren een digitaal patiëntenplatform met een geïntegreerd systeem voor vragenlijsten voor het verzamelen van PROMS/HCAPS/onderzoeksresultaten.

 • Geautomatiseerde tool voor opvolging

  Instructies en reminders voor vragenlijsten worden voor en na de ingreep automatisch verstuurd op vaste tijdstippen.

 • Op maat en ziekenhuisbreed

  Het digitaal traject en vragenlijsten kunnen volledig op maat worden aangepast, afhankelijk van de afdeling, specialisatie en procedures.

 • Onafhankelijk van EPD

  HL7 integratiemogelijkheid laat toe om data te ontvangen en te versturen van en naar de EHR.

Hoofd chirurgie


“Het belang van gestructureerde datacollectie en inzichten in de geleverde kwaliteit is niet te onderschatten. Lynxcare hielp ons om dat proces te automatiseren zonder onze administratieve werkload te beïnvloeden. Ondersteuning van de patiënt en communicatie zijn ook top!”

Georges De Feu is apotheker/jurist en mede-oprichter van LynxCare. Zijn missie is ervoor te zorgen dat elke patiënt optimaal opgevolgd wordt. Stuur me een e-mail


Dries Hens is arts en mede-oprichter van LynxCare. Zijn missie is het optimaliseren van data-driven gezondheidszorg. Stuur me een e-mail


Over LynxCare


LynxCare Clinical Informatics werd opgericht door Dries Hens (arts, CMO) en Georges De Feu (Apotheker, CEO). LynxCare is een cloudplatform voor ziekenhuizen waarmee je zowel de klinische als patient-reported-outcome data kan opvolgen. We bieden efficiënte PROMs en informatieve tools voor patiënten om de ervaringen van patiënten te meten en de therapietrouwheid van hun zorgtraject te versterken. We gebruiken bovendien artificiële intelligentie om de administratieve workload van manuele dataverwerking en registratie van klinische data te verminderen. Geïnteresseerd om deze technologie toe te passen in uw departement? Neem dan vrijblijvend contact op.

CONTACTEER ONS!
Ja, graag meer info

Klaar om PROMS en klinische data te combineren?EU hoofdkwartier:
Martelarenplein 20A
3000 Leuven